Νέα γυναικοκτονία στην Αμφιλοχία: Σκότωσε την κουμπάρα του και αυτοκτόνησε

Σοκ προκαλεί η διπλή τραγωδία που εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 24 Ιουνίου σε περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας, όπου ένας 54χρονος άνδρας φέρεται να πυροβόλησε θανάσιμα την 51χρονη κουμπάρα του και στη συνέχεια έδωσε τέλος στη ζωή του.
Η 51χρονη γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών και γνωστή στην τοπική κοινωνία, βρέθηκε νεκρή σε κοντινή απόσταση από το σημείο όπου λίγα λεπτά αργότερα εντοπίστηκε και ο αυτόχειρας.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως το περιστατικό σημειώθηκε εντός της κοινότητας, ενώ το κίνητρο του φονικού παραμένει ακόμη άγνωστο.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις από το Αστυνομικό Τμήμα Εμπεσού, οι οποίες απέκλεισαν την περιοχή και ξεκίνησαν τις έρευνες για την υπόθεση.
Η αστυνομία διερευνά όλα τα πιθανά σενάρια, ενώ οι τοπικές αρχές καλούν τους κατοίκους να παραμείνουν ψύχραιμοι μέχρι την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.
Η τραγωδία έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, με φίλους και συγγενείς να αδυνατούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη.
- 5 λεπτά πριν ΔΥΠΑ: Λήγει σήμερα (4/6) η προθεσμία για ενστάσεις στους προσωρινούς πίνακες του Κοινωνικού Τουρισμού για συνταξιούχους
- 35 λεπτά πριν Το ελληνικό νησί που βυθίζεται σιγά-σιγά
- 2 ώρες πριν Τι σημαίνει το «N» στο κινητό σου















