Νέα αναβολή στη δίκη για τη δολοφονία Λυγγερίδη – Πότε συνεχίζεται
Η δίκη για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης που φέρεται να εμπλέκεται στη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη διακόπηκε εκ νέου σήμερα και μετατίθεται για την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου.
Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων έκανε δεκτό το αίτημα των δικηγόρων και των δύο πλευρών, προκειμένου να συγκροτηθούν σε σώμα τα νέα διοικητικά συμβούλια των δικηγορικών συλλόγων και να ληφθεί απόφαση για την άρση της αποχής, η οποία είχε κηρυχθεί λόγω της ακαταλληλότητας της αίθουσας στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού.
Παρά τις ενστάσεις που είχαν καταγραφεί, το δικαστήριο αποφάσισε ότι η διαδικασία θα συνεχιστεί στον συγκεκριμένο χώρο, γεγονός που έγινε αποδεκτό από τους συνηγόρους, με την έναρξη της δίκης να αναμένεται στις 21 Ιανουαρίου.
Παράλληλα, ορίστηκαν και νέες δικάσιμοι για τις 22, 26 και 27 Ιανουαρίου.
- 3 λεπτά πριν ΕΟΠΥΥ: Τι αλλάζει στις διαγνωστικές εξετάσεις των Ενόπλων Δυνάμεων
- 5 λεπτά πριν Μυτιλήνη: «Χάσαμε τη Μαγδούλα μας» – 36χρονη γιατρός πέθανε μετά από επιπλοκές στον τοκετό
- 9 λεπτά πριν Κόμμα Καρυστιανού: Αποχώρησε και ο πτέραρχος ε.α. Αθανάσιος Παπανικολάου
















