Ναυάγιο στη Σάμο: Δύτες του Λιμενικού εντόπισαν σορό αγνοούμενου

Ναυάγιο στη Σάμο: Δύτες του Λιμενικού εντόπισαν σορό αγνοούμενου

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Δύτες του Λιμενικού Σώματος εντόπισαν τη σορό ενός άνδρα σε θαλάσσια περιοχή στις Πεταλίδες Σάμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, πρόκειται για άνδρα υπήκοο Σουδάν, ο οποίος συγκαταλέγεται στους τρεις αγνοούμενους από το πρόσφατο ναυάγιο που σημειώθηκε στην περιοχή.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης 16 Δεκεμβρίου, όταν οι Αρχές εντόπισαν 28 μετανάστες στην ευρύτερη θαλάσσια ζώνη. Οι διασωθέντες ανέφεραν ότι στο σκάφος επέβαιναν ακόμη τρία άτομα, τα οποία επιχείρησαν να προσεγγίσουν την ακτή από βραχώδες σημείο, χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Πρόκειται για δύο άνδρες και μία έγκυο γυναίκα.

Οι έρευνες των αρμόδιων Αρχών παραμένουν σε εξέλιξη, με στόχο τον εντοπισμό των υπόλοιπων αγνοουμένων.

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Daily Review

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 232509

Αποστολή δελτίων τύπου: enimerosi@workenter.gr

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr