Ναταλία Λιονάκη: Νέες φωτογραφίες της από το μοναστήρι της Κένυας ως μοναχή Φεβρωνία
Νέες φωτογραφίες της Ναταλίας Λιονάκη, πλέον μοναχής Φεβρωνίας, από το μοναστήρι στην Κένυα είδαν το φως της δημοσιότητας μέσω της εκπομπής «Super Κατερίνα».
Στις εικόνες η πρώην ηθοποιός εμφανίζεται να υποδέχεται τον Αρχιεπίσκοπο Κένυας Μακάριο στο ορφανοτροφείο–μοναστήρι του Αγίου Μάρκου στο Κισούμου, το οποίο χτίζεται με τη δική της συμβολή και τη βοήθεια ακόμη δύο μοναχών, φροντίζοντας ορφανά παιδιά.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ίδιας εκπομπής, η μοναχή Φεβρωνία έχει πλέον και διδακτικό ρόλο, καθώς διδάσκει στα παιδιά ανάγνωση και γραφή σε σχολείο της περιοχής, στελεχώνοντας τη μοναστική αδελφότητα μαζί με άλλες τέσσερις μοναχές. Η Λιονάκη χειροτονήθηκε μοναχή το 2017 στον Ιερό Ναό Αγίου Μάρκου στην Κένυα, εγκαταλείποντας την επιτυχημένη τηλεοπτική της πορεία – γνωστή κυρίως από τη σειρά «Φιλοδοξίες» – για να αφιερωθεί στη μοναχική ζωή.
Σε παλαιότερες δηλώσεις της είχε τονίσει ότι βρήκε «γαλήνη και ηρεμία» στη νέα της πορεία, παρότι αυτή την απόφαση δεν την αποδέχτηκε ποτέ πλήρως η μητέρα της, με την οποία έχει διακόψει την επικοινωνία. Η ίδια, ωστόσο, υπογραμμίζει πως η αγάπη προς τους δικούς της ανθρώπους παραμένει, απλώς εκφράζεται με διαφορετικό τρόπο.
- 3 λεπτά πριν Ζαχαράκη για Βάσεις 2026: Οι πιθανές ημερομηνίες ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων
- 4 λεπτά πριν Νέος δρόμος για προσλήψεις από τρίτες χώρες: Ποιες επιχειρήσεις μπορούν να φέρνουν προσωπικό (ΦΕΚ)
- 11 λεπτά πριν Εφετείο: Σε δημόσιο πλειστηριασμό οι οριζόντιες ιδιοκτησίες λόγω ανέφικτης αυτούσιας διανομής
