Ναύπλιο: ΙΧ εισέβαλε σε κατάστημα ηλεκτρικών ειδών
Ένα πρωτόγνωρο περιστατικό αντίκρισαν το βράδυ της Τετάρτης οι κάτοικοι του Ναυπλίου, όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο «εισέβαλε» κυριολεκτικά σε κατάστημα ηλεκτρικών ειδών, διαλύοντας τη βιτρίνα του.
Σύμφωνα με το argolikedeidhseis.gr, το συμβάν σημειώθηκε αργά το βράδυ της 26ης Νοεμβρίου στην οδό Κύπρου. Η οδηγός του οχήματος, για λόγους που ακόμη δεν έχουν διευκρινιστεί, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και κατέληξε πάνω στην τζαμαρία του καταστήματος, προκαλώντας σημαντικές υλικές ζημιές.
Την ώρα του ατυχήματος το κατάστημα ήταν κλειστό, γεγονός που απέτρεψε ενδεχόμενους τραυματισμούς. Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο για προληπτικό έλεγχο και τις πρώτες βοήθειες.
Οι Αρχές διερευνούν τα αίτια του συμβάντος.
- 35 λεπτά πριν ΕΑΕ 2026: Παράταση έως 25 Σεπτεμβρίου – Πότε πληρώνεται η προκαταβολή της Βασικής Ενίσχυσης
- 1 ώρα πριν Κτηματολόγιο: Δύο μεγάλες αλλαγές μέσα σε 48 ώρες – Τι ισχύει από 16 και 18 Σεπτεμβρίου
- 1 ώρα πριν Δωρεάν ΜΜΜ το 2027: Ποιοι δεν θα πληρώνουν ούτε ευρώ για τις μετακινήσεις τους









