Μυτιλήνη: Καταγγελίες γονέων για συμπεριφορά νηπιαγωγού

Μυτιλήνη: Καταγγελίες γονέων για συμπεριφορά νηπιαγωγού

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθέστε το workenter.gr στις προτιμώμενες πηγές σας στην Gooogle

Νέες καταγγελίες για τη συμπεριφορά εκπαιδευτικού έρχονται από νηπιαγωγείο στη Μυτιλήνη, με γονείς να εκφράζουν έντονη ανησυχία για τη στάση νηπιαγωγού απέναντι στα παιδιά.

Μητέρα πρωτοετούς μαθήτριας υποστηρίζει ότι το ζήτημα υφίσταται εδώ και χρόνια και ότι αρκετοί γονείς έχουν φτάσει στο σημείο να κρατούν τα παιδιά τους στο σπίτι, προκειμένου να αποφεύγουν την επαφή με τη συγκεκριμένη εκπαιδευτικό. Μιλώντας στο Mega, ανέφερε πως τα παιδιά περιγράφουν έντονες φωνές και ξεσπάσματα που τα φοβίζουν, ενώ σημείωσε ότι από τον Οκτώβριο έχει κατατεθεί σχετική αναφορά στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, χωρίς – όπως λέει – να έχει υπάρξει μέχρι στιγμής ουσιαστική εξέλιξη.

Σύμφωνα με την ίδια, είχε γίνει λόγος για παρέμβαση συμβούλου που θα αξιολογούσε την κατάσταση, ωστόσο – όπως υποστηρίζει – όταν επρόκειτο να πραγματοποιηθούν οι επισκέψεις, η νηπιαγωγός απουσίαζε με αναρρωτική άδεια. Για τις υπόλοιπες εκπαιδευτικούς του σχολείου έκανε λόγο για «λεπτή θέση», αφήνοντας να εννοηθεί ότι δυσκολεύονται να τοποθετηθούν.

Πατέρας άλλης μαθήτριας ανέφερε ότι από την πρώτη τους συνάντηση η εκπαιδευτικός προσπαθούσε να τον πείσει πως «τα παιδιά την αγαπούν», ενώ μετέφερε παράπονα της κόρης του για χρήση κινητού κατά τη διάρκεια του μαθήματος και για έντονες αντιδράσεις σε περιπτώσεις που κάποιο παιδί χτυπούσε ελαφρά στο παιχνίδι.

Τι απαντά η Πρωτοβάθμια

Από την πλευρά του, ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Δημήτρης Βούλγαρης, εξήγησε ότι οι διοικητικές διαδικασίες είναι συγκεκριμένες και απαιτούν πλήρη τεκμηρίωση. Όπως ανέφερε, υπάρχουν περιπτώσεις εκπαιδευτικών που χαρακτηρίζονται «αδυνατούντες» λόγω φυσικής ή ψυχικής κατάστασης και μπορούν, υπό προϋποθέσεις, να απαλλαγούν από τα καθήκοντά τους.

Ωστόσο, όταν ο ίδιος ο εκπαιδευτικός δεν αναγνωρίζει το πρόβλημα και δεν συναινεί σε σχετική διαδικασία, απαιτείται αναλυτική καταγραφή περιστατικών και λεπτομερής έκθεση, προκειμένου να κινηθούν οι προβλεπόμενες ενέργειες. Υπογράμμισε ότι δεν μπορεί να υπάρξει απομάκρυνση με βάση προφορικές καταγγελίες και ότι κάθε διοικητική πράξη πρέπει να είναι απολύτως στοιχειοθετημένη.

Σύμφωνα με τη μητέρα που προχώρησε στην καταγγελία, η νηπιαγωγός είχε μετακινηθεί προσωρινά σε γραφείο, ωστόσο επέστρεψε στα διδακτικά της καθήκοντα, καθώς – όπως εξήγησε ο κ. Βούλγαρης – ο κανονισμός

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Daily Review
Background decoration Background decoration
Διορισμός Τώρα!
01

Κάνεις εγγραφή στην πλατφόρμα

Κάνεις εγγραφή στην πλατφόρμα (μηνιαία ή ετήσια) για να μαθαίνεις όλες τις θέσεις ανάλογα με τα προσόντα σου.

02

Μάθε πρώτος τις προκηρύξεις

Μάθε πρώτος ποιες προκηρύξεις θα εκδώσουν ΑΣΕΠ και φορείς. Έλα ένα βήμα πιο κοντά στον διορισμό.

03

Επιλέγεις τη θέση που σε ενδιαφέρει

Αξιοποιείς πλήρως τη μοριοδότηση ΑΣΕΠ με προκηρύξεις που ταιριάζουν στην ειδικότητα και την περιοχή σου.

04

Κάνεις την αίτηση σωστά και έγκυρα

Μεγιστοποιείς το χρόνο δημιουργίας σωστής αίτησης για προκηρύξεις μονίμων «Κ» και ορισμένου χρόνου (ΣΟΧ).

Αγγελίες

Τεχνικοί – Τεχνίτες - Εργάτες

Αποθηκάριοι – Αττική (Μαρκόπουλο )

Η Αθηναϊκή Στρωματοποιία ΑΕΒΕ αναζητά έμπειρο Εργάτη Αποθήκης για να ενταχθεί στην δυναμική τους ομάδα στις εγκαταστάσεις στο Μαρκόπουλο Αττικής.

Μαρκόπουλο Λήξη: 28-06-2026
Οικιακές Εργασίες – Καθαριότητα

Προσωπικό Καθαριότητας – Αττική (Χαϊδάρι)

Η Εταιρεία καθαρισμού Alpha Clean Services με έδρα το Χαϊδάρι αναζητά έμπειρη καθαρίστρια για στελέχωση συνεργείου καθαρισμού πολυκατοικιών.

Χαϊδάρι Λήξη: 26-06-2026
Υγεία – Ομορφιά

Φαρμακοποιοί – Αττική (Κηφισιά)

Τα Φαρμακεία Παντελής Μαλιωτάκης - Pamepharmacy στα βόρεια προάστια της Αττικής αναζητούν συνεργάτες με επαγγελματισμό, ομαδικό πνεύμα και θετική διάθεση για την θέση του Φαρμακοποιού.

Κηφισιά Λήξη: 26-06-2026
Τεχνικοί – Τεχνίτες - Εργάτες

Αποθηκάριοι – Αττική (Αθήνα)

Η εταιρεία Βενέτης Α.Β.Ε.Ε.Τ., κορυφαία αλυσίδα στον κλάδο της αρτοποιίας, της ζαχαροπλαστικής, των έτοιμων γευμάτων και του καφέ αναζητά Αποθηκάριο – Πικαδόρο (Picker) Μαναβικής με έδρα τις κεντρικές εγκαταστάσεις της στη Λυκόβρυση.

Αθήνα Λήξη: 26-06-2026
Εστίαση – Εξυπηρέτηση

Ζαχαροπλάστες – Αττική (Αθήνα)

Το βραβευμένο με Michelin Plate εστιατόριο «VEZENÉ» επιθυμεί να εντάξει στην ομάδα του Pastry Chef.

Αθήνα Λήξη: 25-06-2026
Οδηγοί – Μηχανοτεχνίτες

Οδηγοί – Αττική (Αθήνα)

Η Εταιρεία ανακύκλωσης ΤΕΧΑΝ Α.Β.Ε.Ε., επιθυμεί να στελεχώσει την ομάδα της στο έργο της μεταφοράς και αναζητά υποψήφιους Οδηγούς με δίπλωμα Ε΄ κατηγορίας.

Αθήνα Λήξη: 25-06-2026
Οδηγοί – Μηχανοτεχνίτες

Οδηγοί – Αττική (Πειραιάς)

Η εταιρεία Kordoni.gr με έδρα τον Πειραιά, με πολυετή δραστηριότητα στην εισαγωγή και διανομή ναυτιλιακών προϊόντων αναζητά οδηγό για διανομές εντός Αττικής.

Πειραιάς Λήξη: 16-06-2026
Πωλητές

Πωλητές – Κεντρική Μακεδονία (Θεσσαλονίκη)

Η εταιρία Συμβούλων Upgrade για λογαριασμό πελάτη της, που δραστηριοποιείται στον χώρο της επαγγελματικής αισθητικής και της διανομής premium beauty brands, αναζητά Πωλήτρια.

Θεσσαλονίκη Λήξη: 12-06-2026

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 210521

Αποστολή δελτίων τύπου: [email protected]

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr