Μύκονος: Νεκρός 34χρονος άνδρας στην παραλία «Βίδα»

Σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε σε παραλία της Μυκόνου, όπου άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην περιοχή της παραλίας «Βίδα». Άμεσα ειδοποιήθηκε η Λιμενική Αρχή, η οποία έσπευσε στο σημείο.
Παρεχόμενη βοήθεια και μεταφορά
Το άτομο ταυτοποιήθηκε ως 34χρονος ημεδαπός. Στο σημείο του περιστατικού, ιδιώτης γιατρός προσπάθησε να τον επαναφέρει εφαρμόζοντας ΚΑΡΠΑ (καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση). Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Διερευνώνται τα αίτια
Το Λιμεναρχείο Μυκόνου έχει αναλάβει την προανάκριση για το συμβάν, ενώ έχει παραγγελθεί νεκροψία-νεκροτομή που θα πραγματοποιηθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου.
- 12 λεπτά πριν ΔΥΠΑ: Λήγει σήμερα (4/6) η προθεσμία για ενστάσεις στους προσωρινούς πίνακες του Κοινωνικού Τουρισμού για συνταξιούχους
- 42 λεπτά πριν Το ελληνικό νησί που βυθίζεται σιγά-σιγά
- 2 ώρες πριν Τι σημαίνει το «N» στο κινητό σου















