Μουρτζούκου: Ολοκληρώθηκε η απολογία – «Δεν έχω ευθύνη» για τον θάνατο του Παναγιωτάκη
Μετά από πέντε ώρες ολοκληρώθηκε η απολογία της Ειρήνης Μουρτζούκου για τον θάνατο του μικρού Παναγιωτάκη, τον Αύγουστο του 2024, στα δικαστήρια της Αμαλιάδας.
Όπως επεσήμανε ο νομικός της εκπρόσωπος, η 25χρονη, η οποία είναι προφυλακισμένη ως υπεύθυνη για τον θάνατο τεσσάρων παιδιών, αρνήθηκε ότι έχει ευθύνη για τον θάνατο του Παναγιώτη, ενώ κατονόμασε άλλα πρόσωπα για τον θάνατο του παιδιού. Μάλιστα, κατατέθηκαν και στοιχεία τα οποία, σύμφωνα με την ίδια και τον δικηγόρο της, επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς της.
Περισσότερα:
- 7 λεπτά πριν Social media: «Μπλόκο» στους κάτω των 15 από το 2027 – Τι αλλάζει για γονείς και παιδιά
- 16 λεπτά πριν Κρήτη: Διάσωση 152 μεταναστών σε τρεις επιχειρήσεις νότια των Καλών Λιμένων
- 26 λεπτά πριν ΑΣΕΠ 4Κ/2026: Ξεκίνησαν σήμερα (23/10) οι ενστάσεις για μόνιμες θέσεις στα νοσοκομεία
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!








