“Μου έριξε μπουνιά στο λαιμό”: Σοκάρει ο οδηγός τρόλεϊ στον Πειραιά
Την Κυριακή το μεσημέρι, ο οδηγός ενός τρόλεϊ ηλικίας 50 ετών στον Πειραιά βρέθηκε αντιμέτωπος με δύο άνδρες που, χωρίς προφανή λόγο, τον γρονθοκόπησαν μέσα στο όχημα και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.
Ο οδηγός περιγράφει στο protothema.gr ότι όλα ξεκίνησαν όταν ένα ΙΧ ήταν σταθμευμένο στη στάση «Καναπίτσα», εμποδίζοντας μια ηλικιωμένη με κινητικά προβλήματα να αποβιβαστεί. Όταν ο οδηγός άρχισε να κορνάρει, για να ειδοποιήσει τον ιδιοκτήτη του ΙΧ, εκείνος μπήκε μέσα στο τρόλεϊ, άρχισε να τον βρίζει και τον γρονθοκόπησε στο λαιμό. Ένας ακόμη άνδρας, που πιθανώς συνόδευε τον πρώτο, τον χτύπησε δύο φορές. Οι δράστες αποχώρησαν αμέσως μετά.
Ο οδηγός έκανε μήνυση και μεταφέρθηκε στο Θριάσιο για ιατρική περίθαλψη, ενώ οι αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν τον δράστη ως μεγάλο, μυώδη άνδρα γύρω στα 1,90 ύψος χωρίς μαλλιά, μαζί με έναν δεύτερο που επενέβη.
Στο βίντεο που δημοσίευσε το protothema.gr, φαίνεται το τρόλεϊ (γραμμή 16 — Άγιος Ιωάννης Ρέντη προς Πειραιά) να επιβραδύνει στην οδό Αγίου Ελευθερίου λόγω του σταθμευμένου ΙΧ πριν από τη στάση «Παναγίτσα». Ορισμένα οχήματα αναγκάζονται να σταματήσουν, ενώ άλλος οδηγός επιχειρεί όπισθεν για να ανοίξει το σημείο.
Οι αρχές ερευνούν την υπόθεση με βάση την καταγγελία και το οπτικοακουστικό υλικό που έχει καταγραφεί, προσπαθώντας να ταυτοποιήσουν τους δράστες.
- 10 λεπτά πριν Συντάξεις Ιουλίου 2026: Από σήμερα (24/6) στα ΑΤΜ τα χρήματα – Δείτε ποιοι πληρώνονται πρώτοι
- 19 λεπτά πριν Προσλήψεις σε Δήμους: Θέσεις εργασίας για 22 ειδικότητες με 12 προκηρύξεις – Δείτε όλες τις προθεσμίες
- 1 ώρα πριν ΟΠΕΚΑ 2026: Ποιοι δικαιούνται 700 και 1.000 ευρώ – Οι προϋποθέσεις

















