Μονιμοποιούνται συμβασιούχοι σε δήμο της Αττικής

Με απόφαση του Δ.Σ οι συμβάσεις τους μετατρέπονται σε αορίστου χρόνου
Στο πλευρό των συμβασιούχων και η δήμαρχος της πόλης Μαρία Ανδρούτσου

Ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγ. Δημητρίου, στη  συνεδρίαση, (28/9/22) συμμόρφωσης στην πρωτόδικη θετική δικαστική απόφαση μετατροπής συμβάσεων με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου σε Αορίστου.

Με παρουσία του Προέδρου της ΕΕ της ΠΟΕ-ΟΤΑ, κ. Νίκου Τράκα, και συμπαραστάτρια, την Δήμαρχο κα Μαρία Ανδρούτσου, η απόφαση "γέμισε με χαμόγελο τους εργαζομένους".

"Μια απόφαση που καταδεικνύει σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΕΕ της ΠΟΕ-ΟΤΑ,  σεβασμό στις δικαστικές αποφάσεις, στους πολίτες που πληρώνουν αντίτιμο και αξιώνουν να έχουν οργανωμένες και στελεχωμένες Υπηρεσίες αλλά κυρίως στους εργαζόμενους του Δήμου Αγίου Δημητρίου που τέθηκαν με αυταπάρνηση και στάθηκαν και στέκονται  επάξια στο ύψος των περιστάσεων και δίνουν  πραγματική μάχη κάθε φορά  για να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν οι πολίτες του Δήμου Αγίου Δημητρίου".

"Όλοι οι εργαζόμενοι, μάχονται σκληρά, προσπαθώντας με τον βέλτιστο τρόπο να προστατέψουν και να διευκολύνουν τους πολίτες".

Αξιολογώντας την δικαστική απόφαση ο κ. Τράκας τόνισε πως "η απόφαση αυτή αποτελεί δείγμα σεβασμού σε όλους αυτούς τους ανθρώπους, που κράτησαν και κρατάνε την κοινωνία όρθια, όχι μόνο στην πανδημία αλλά και καθημερινά, αντιμετωπίζοντας αντίξοες συνθήκες. Η απόφαση αυτή ανοίγει το δρόμο ενάντια σε όσους κουνάνε το χέρι στην Αυτοδιοίκηση και στους εργαζόμενους".

Διαβάστε επίσης:

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram