Μητσοτάκης: «Θερμή υποδοχή» στην Κοζάνη (vid)
Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το πρωί της Πέμπτης έξω από τον Ατμοηλεκτρικό Σταθμό (ΑΗΣ) Αγίου Δημητρίου στην Κοζάνη, όπου πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.
Διαδηλωτές είχαν συγκεντρωθεί στην περιοχή, αντιδρώντας στην παρουσία του Πρωθυπουργού και το νέο επενδυτικό πλάνο της ΔΕΗ. Στη συγκέντρωση συμμετείχαν, Σωματεία εργαζομένων της ΔΕΗ, Εργατικά Κέντρα Κοζάνης, Πτολεμαΐδας & Φλώρινας, τοπικοί αυτοδιοικητικοί και πολίτες. Όταν ομάδα διαδηλωτών επιχείρησε να σπάσει τον αστυνομικό κλοιό για να πλησιάσει τον χώρο της εκδήλωσης, δυνάμεις των ΜΑΤ απάντησαν με δακρυγόνα, δημιουργώντας ένταση και προσωρινή σύγχυση.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συμμετείχε σε εκδήλωση της ΔΕΗ για την παρουσίαση του νέου επενδυτικού σχεδίου για την περιοχή, στο πλαίσιο της απολιγνιτοποίησης και των νέων ενεργειακών μονάδων.
- 2 λεπτά πριν ΔΥΠΑ: 22 δωρεάν online σεμινάρια τον Ιούλιο για δουλειά, βιογραφικό και συνέντευξη
- 9 λεπτά πριν Θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό: Πέθανε ο Τάκης Γκώνιας
- 12 λεπτά πριν Υπουργείο Παιδείας: Αποσπάσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας σε ΚΕΔΑΣΥ για τρία έτη

















