Μητσοτάκης: «Θερμή υποδοχή» στην Κοζάνη (vid)
Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το πρωί της Πέμπτης έξω από τον Ατμοηλεκτρικό Σταθμό (ΑΗΣ) Αγίου Δημητρίου στην Κοζάνη, όπου πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.
Διαδηλωτές είχαν συγκεντρωθεί στην περιοχή, αντιδρώντας στην παρουσία του Πρωθυπουργού και το νέο επενδυτικό πλάνο της ΔΕΗ. Στη συγκέντρωση συμμετείχαν, Σωματεία εργαζομένων της ΔΕΗ, Εργατικά Κέντρα Κοζάνης, Πτολεμαΐδας & Φλώρινας, τοπικοί αυτοδιοικητικοί και πολίτες. Όταν ομάδα διαδηλωτών επιχείρησε να σπάσει τον αστυνομικό κλοιό για να πλησιάσει τον χώρο της εκδήλωσης, δυνάμεις των ΜΑΤ απάντησαν με δακρυγόνα, δημιουργώντας ένταση και προσωρινή σύγχυση.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συμμετείχε σε εκδήλωση της ΔΕΗ για την παρουσίαση του νέου επενδυτικού σχεδίου για την περιοχή, στο πλαίσιο της απολιγνιτοποίησης και των νέων ενεργειακών μονάδων.
- 1 ώρα πριν ΑΣΕΠ 7Κ/2026: Έρχονται 3.265 μόνιμες προσλήψεις με απολυτήριο Γυμνασίου
- 2 ώρες πριν Συντάξεις Οκτωβρίου 2026: Πότε πάνε στα ΑΤΜ οι συνταξιούχοι – Αναλυτικά οι ημερομηνίες
- 2 ώρες πριν Ειδικό Εποχικό Βοήθημα ΔΥΠΑ: Ποιοι λαμβάνουν έως 1.438 ευρώ – Πώς γίνεται η αίτηση








