Μητσοτάκης: Μέλημά μας η προστασία των θέσεων εργασίας

Δηλώσεις του Πρωθυπουργού στο υπουργικό συμβούλιο

Μιλώντας στο υπουργικό συμβούλιο μέσω τηλεδιάσκεψης ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην ανάγκη προστασίας των θέσεων εργασίας.

Συγκεκριμένα τόνισε τα εξής: «Όλοι γνωρίζουμε ότι θα βρεθούμε απέναντι σε μία παγκόσμια, πολύ βαθιά ύφεση και η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα. Έχουμε απλώσει, όμως, ένα πλέγμα προστασίας, κυρίως για την απασχόληση, για τις επιχειρήσεις. Και αυτό θα εξακολουθεί να είναι το πρώτο μας μέλημα, καθώς η οικονομία και η αγορά θα αρχίσουν σιγά-σιγά να βρίσκουν τους ρυθμούς τους».

Υπενθυμίζουμε πως και χθες ο υφυπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κοντοζαμάνης έδωσε μεγάλη έμφαση στην ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας κατά την περίοδο ύφεσης του κορωνοϊού προαναγγέλοντας και νέες προσλήψεις στα νοσοκομεία: "Αυτή η ενίσχυση θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα με περαιτέρω προσλήψεις προσωπικού". 

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram