Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Συναντηθείτε μαζί του σε 18 πόλεις του κόσμου

Ειδήσεις
Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Συναντηθείτε μαζί του σε 18 πόλεις του κόσμου
Φοιτούν 11.00 0 νέοι από 70 χώρες
Πανεπιστήμιο Λευκωσίας
Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας είναι το μεγαλύτερο στην Κύπρο
06/07/2018 | 14:15

Μιλούν οι αριθμοί: 11.000 φοιτητές από 70 και πλέον χώρες του κόσμου, έντονη παρουσία σε 18 πόλεις.

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας - το UNIC όπως είναι γνωστό – δεν είναι απλώς το μεγαλύτερο στην Κύπρο.

Στην πραγματικότητα είναι διεθνές πανεπιστήμιο. Καταγράφει, ήδη, 400 συνεργασίες με άλλα πανεπιστημιακά Ιδρύματα, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Όσοι σπούδασαν σε αυτό, επισημαίνουν εύκολα, το χαρακτηριστικό του πανεπιστημίου: Είναι πρωτοποριακό.

Πολλά από τα τμήματα και προγράμματα σπουδών υπήρξαν τα πρώτα στο είδος τους στην Κύπρο. Με την πάροδο του χρόνου, πολλά προγράμματα όπως αυτά της Ιατρικής, των Διεθνών Σχέσεων, της Λογιστικής, της Νομικής και της Αρχιτεκτονικής, έχουν εξελιχθεί στα πλέον αναγνωρισμένα και αξιόπιστα στην Κύπρο και την ευρύτερη περιοχή.

Συνεργάζεται με ΑΠΘ, ΕΑΠ και Παν.Πατρών

Τα νέα προγράμματα του UNIC επικεντρώνονται στην έρευνα αιχμής, καθιστώντας μας παγκόσμιους ηγέτες σε συγκεκριμένους τομείς, όπως στην περίπτωση του άκρως επιτυχημένου πρωτοποριακού προγράμματος στα Ψηφιακά Νομίσματα/Τεχνολογία Blockchain.

Στην Ελλάδα, το Unic προσφέρει πολλά κοινά μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, τα οποία είναι εξαιρετικά δημοφιλή. Συνεργάζεται με κορυφαία ελληνικά πανεπιστήμια: Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Πανεπιστήμιο Πατρών, Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

Σύγχρονες σπουδές και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, Καθηγητής Φίλιππος Πουγιούτας, επισημαίνει:


prytanhs.jpg

Media Folder 

«Με έδρα την Κύπρο, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας είναι αφοσιωμένο στην παροχή ίσων ευκαιριών πρόσβασης στην ανώτερη εκπαίδευση, διευρύνοντας τα εκπαιδευτικά του σύνορα από τη σύγχρονη πανεπιστημιούπολή του μέχρι και τις πιο απομακρυσμένες περιοχές του πλανήτη, προσφέροντας περισσότερα από 100 συμβατικά και εξ αποστάσεως προγράμματα, προπτυχιακού, μεταπτυχιακού και διδακτορικού επιπέδου, σε περισσότερους από 11,000 φοιτητές από όλο τον κόσμο».

 

Αξιοποιήστε την γνωριμία σας με το Unic

Κριτήρια εισδοχής

Χρηματοοικονομικές πληροφορίες

Σχολές