Μεσσηνία: Ροτβάιλερ δάγκωσε σοβαρά 76χρονο

Σοκ έχει προκαλέσει στη Μεσσηνία ένα σοβαρό περιστατικό επίθεσης ροτβάιλερ σε ηλικιωμένο άνδρα στην περιοχή του Αγίου Φλώρου, το μεσημέρι της Παρασκευής (31 Οκτωβρίου).
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ροτβάιλερ ανήκε στον ίδιο τον 76χρονο, ο οποίος δέχθηκε βίαιη επίθεση κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι, με αποτέλεσμα ο άνδρας να υποστεί βαριά τραύματα και να μεταφερθεί σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Καλαμάτας.
Στο σημείο έφτασε αρχικά πλήρωμα του ΕΚΑΒ, ωστόσο οι διασώστες δεν κατάφεραν να πλησιάσουν τον τραυματία, καθώς το ροτβάιλερ παρέμενε εκτός ελέγχου και εξαιρετικά επιθετικό.
Λίγα λεπτά αργότερα, κατέφθασαν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, οι οποίοι προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν το ζώο χωρίς επιτυχία. Την ώρα που ο σκύλος είχε πέσει εκ νέου πάνω στον ηλικιωμένο και τον δαγκωνε ανελέητα, ένας αστυνομικός αναγκάστηκε να τον πυροβολήσει, προκειμένου να σώσει τη ζωή του 76χρονου.
Η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες του περιστατικού, προκειμένου να διαπιστωθεί τι οδήγησε το ζώο στην επίθεση, ενώ κάτοικοι της περιοχής παραμένουν σοκαρισμένοι από τη βίαιη εξέλιξη.
- 7 λεπτά πριν ΔΥΠΑ: Λήγει σήμερα (4/6) η προθεσμία για ενστάσεις στους προσωρινούς πίνακες του Κοινωνικού Τουρισμού για συνταξιούχους
- 38 λεπτά πριν Το ελληνικό νησί που βυθίζεται σιγά-σιγά
- 2 ώρες πριν Τι σημαίνει το «N» στο κινητό σου















