Μενίδι: Συνελήφθη 37χρονος για τη φωτιά στο εργοστάσιο – Τι ομολόγησε

Στη σύλληψη ενός 37χρονου άνδρα προχώρησαν οι Αρχές για την πυρκαγιά που ξέσπασε σε εργοστάσιο πλαστικών στο Μενίδι. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», ο συλληφθείς έχει ήδη ομολογήσει πως εισέβαλε στην επιχείρηση με σκοπό να κλέψει καλώδια.
Όπως φέρεται να υποστήριξε, αφού αφαίρεσε τα καλώδια τα μετέφερε σε υπαίθριο σημείο και τους έβαλε φωτιά, προκειμένου να απομονώσει το μέταλλο. Ωστόσο, λόγω των ισχυρών ανέμων, η φωτιά επεκτάθηκε ανεξέλεγκτα και, όπως είπε, οι φλόγες έφτασαν τελικά μέχρι το εργοστάσιο.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο 37χρονος ταυτοποιήθηκε μέσω υλικού από κάμερες ασφαλείας. Στο βίντεο φαίνεται να πλησιάζει την επιχείρηση με ποδήλατο μεταφέροντας τα καλώδια, ενώ στη συνέχεια να απομακρύνεται πεζός, μετά την εξάπλωση της πυρκαγιάς.
Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία από την ΕΛ.ΑΣ., ενώ έχει ταυτοποιηθεί και για ακόμη τέσσερις περιπτώσεις κλοπών.
Παράλληλα, ο άνδρας είναι σεσημασμένος και στο παρελθόν έχει απασχολήσει τις Αρχές για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών.
- 38 λεπτά πριν Ποια ψηφία να αποφεύγεις στη λοταρία – Τι λέει ειδικός στα τυχερά παιχνίδια
- 1 ώρα πριν Δεν σε παίρνει ο ύπνος; 7 πρακτικές που βοηθούν
- 2 ώρες πριν Σήμερα η κηδεία του Νάσου Αθανασίου- Πότε και πού θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία















