Μεγάλη φωτιά στη Νέα Πέραμο - Έκλεισε η Αθηνών-Κορίνθου

Εκκενώνεται η Άνω Βλυχάδα
Πυροσβεστικό αεροσκάφος τύπου Air Tractor έκανε αναγκαστική προσθαλάσσωση, ενώ επιχειρούσε στην πυρκαγιά στη Νέα Πέραμο Αττικής.

Διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη νέα εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου, στο ρεύμα προς Κόρινθο, από το ύψος των διοδίων Ελευσίνας, λόγω της πυρκαγιάς στον Λουτρόπυργο Νέας Περάμου. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ η εκτροπή της κυκλοφορίας γίνεται προς την παλαιά εθνική οδό.

Μήνυμα του 112 για εκκένωση προς Μέγαρα

Μήνυμα μέσω του 112 εστάλη στους κατοίκους της Άνω Βλυχάδας, ώστε να εκκενώσουν τώρα την περιοχή προς Μέγαρα, λόγω δασικής πυρκαγιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Συγκεκριμένα, το μήνυμα αναφέρει: «Αν βρίσκεστε στην Άνω Βλυχάδα εκκενώστε τώρα προς Μέγαρα μέσω Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας. Οδηγίες αυτοπροστασίας: https://www.civilprotection.gr/el/dasikes-pyrkagies».

Αναγκαστική προσθαλάσσωση πυροσβεστικού αεροσκάφους που επιχειρούσε στη Νέα Πέραμο

Πυροσβεστικό αεροσκάφος τύπου Air Tractor έκανε αναγκαστική προσθαλάσσωση, ενώ επιχειρούσε στην πυρκαγιά στη Νέα Πέραμο Αττικής.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες από την πυροσβεστική, ο πιλότος του διθέσιου αεροσκάφους έκανε την προσθαλάσσωση λόγω μηχανικής βλάβης.

Και τα δυο μέλη του πληρώματος περισυνελέγησαν σώα από βάρκα ιδιώτη και αυτή την ώρα μεταβαίνει στο σημείο σκάφος του λιμενικού για να τους παραλάβει. Και οι δυο είναι καλά στην υγεία τους. Για το περιστατικό θα διενεργηθεί έρευνα.

Δείτε το βίντεο από το korinthosTV.gr:

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram