Με τον 13χρονο που έκανε ομοφοβική επίθεση θα συναντηθεί ο Κασσελάκης

Με τον 13χρονο που έκανε ομοφοβική επίθεση θα συναντηθεί ο Κασσελάκης

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συνομιλία είχε ο Στέφανος Κασσελάκης με τον 13χρονο νεαρό που εξαπέλυσε ομοφοβικό σχόλιο εναντίον του, όσο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρισκόταν στον Βόλο στα πλαίσια της περιοδείας του για τις ευρωεκλογές. Ο κ. Κασσελάκης μίλησε και με τους γονείς του παιδιού.

Ο ανήλικος προσήχθη από την αστυνομία λόγω του περιστατικού, αλλά ο Στέφανος Κασελλάκης δεν υπέβαλε μήνυση. Αφού αφέθηκε ελεύθερος, οι δυο τους συνομίλησαν για περίπου 20 λεπτά τηλεφωνικά.

Τόσο ο 13χρονος, όσο και οι γονείς του ζήτησαν συγγνώμη από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και εκείνος από τη μεριά του τους ζήτησε να συναντηθούν στην Αθήνα. Ο μικρός επιθυμεί, μάλιστα, να ξεναγηθεί στη Βουλή από τον κ. Κασσελάκη.

Διαβάστε επίσης:

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Daily Review

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 232509

Αποστολή δελτίων τύπου: enimerosi@workenter.gr

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr