Με το σταυρό στο… POS: Ανέπαφες δωρεές στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Διονυσίου
Μια νέα εποχή στις συνήθειες των πιστών σηματοδοτεί η πρώτη επίσημη διασύνδεση POS με παγκάρι εκκλησίας στην Ελλάδα. Το σύστημα έχει ήδη εγκατασταθεί στον Ιερό Καθολικό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτη στο κέντρο της Αθήνας, επιτρέποντας στους πιστούς να προσφέρουν το ποσό της επιλογής τους μέσω ανέπαφων συναλλαγών με κάρτα.
Σύμφωνα με τον ιερέα του ναού, η απόφαση για την τοποθέτηση του POS ελήφθη μετά από αιτήματα επισκεπτών – κυρίως τουριστών – που επιθυμούσαν να συνεισφέρουν αλλά δεν είχαν μετρητά μαζί τους.
Το μηχάνημα δέχεται ακόμη και πολύ μικρά ποσά, από ένα λεπτό, ενώ έχει τεθεί ανώτατο όριο συναλλαγής τα 1.000 ευρώ, για λόγους ασφαλείας.
- 48 λεπτά πριν Το «σύνδρομο» του φθινοπώρου που επηρεάζει 1 στους 10 – Πώς θα καταλάβετε ότι σας έχει «χτυπήσει»
- 2 ώρες πριν Επίδομα 400 ευρώ: Ποιοι συνταξιούχοι μένουν εκτός – Τι αλλάζει σε Δημόσιο και κατώτατο μισθό
- 2 ώρες πριν Καιρός σήμερα (13/9): Βροχές και καταιγίδες σε μεγάλο μέρος της χώρας – Πού θα φτάσει τους 34°C








