Μανχάταν: Φωτιά σε εξαώροφο κτίριο – Απομακρύνθηκαν οι ένοικοι
Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Τρίτης στη Νέα Υόρκη, όταν ξέσπασε φωτιά σε εξαώροφο κτίριο στο Άπερ Γουέστ Σάιντ του Μανχάταν, προκαλώντας πυκνό σύννεφο καπνού πάνω από τη δημοφιλή συνοικία. Οι υπηρεσίες διάσωσης ανταποκρίθηκαν άμεσα, απομακρύνοντας τους ενοίκους και αποκλείοντας την περιοχή.
Άμεση κινητοποίηση – Λεωφορεία για την ασφαλή απομάκρυνση των κατοίκων
Η Υπηρεσία Διαχείρισης Εκτάκτων Καταστάσεων της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε ότι ναυλώθηκαν λεωφορεία για τη μεταφορά όσων αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το κτίριο, προκειμένου να παραμείνουν ασφαλείς μέχρι να τεθεί η κατάσταση υπό έλεγχο. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.
Η φωτιά στον τελευταίο όροφο – Τεράστια επιχείρηση κατάσβεσης
Πλάνα που μετέδωσε το CBS δείχνουν τη φωτιά να εκδηλώνεται στον τελευταίο όροφο του εξαώροφου κτιρίου, με τις φλόγες να είναι ορατές από αρκετά τετράγωνα.
Στο σημείο επιχειρούν περίπου 140 πυροσβέστες, οι οποίοι προσπαθούν να περιορίσουν την πυρκαγιά και να αποτρέψουν την επέκτασή της σε γειτονικά κτίρια.
Παράλληλα, οι δρόμοι γύρω από το κτίριο έχουν κλείσει για λόγους ασφαλείας, με την κυκλοφορία να έχει διακοπεί έως ότου ολοκληρωθεί η επιχείρηση.
Δείτε το βίντεο:
The New York City Fire Department says it is working to contain a fire in a residential building Tuesday morning on Manhattan’s Upper West Side. Smoke and flames could be seen spreading across the top floor of a six-story building.
More: https://t.co/9dFXCQJBvC pic.twitter.com/nMdwK58haW— NewsNation (@NewsNation) December 9, 2025
- 4 λεπτά πριν Πανελλαδικές 2027: Βγήκε νέα εξεταστέα ύλη των ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ
- 9 λεπτά πριν Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης: 51 θέσεις εργασίας για σχολικές καθαρίστριες – Αιτήσεις έως 28 Ιουλίου
- 24 λεπτά πριν ΔΥΠΑ: Πήρε υπογραφή πρόγραμμα κατάρτισης για ιδιωτικούς υπαλλήλους








