Μάκης Βορίδης: «Παράθυρο» για επιπλέον 1000 θέσεις μονίμων στον γραπτό διαγωνισμό ΑΣΕΠ 2Γ/2022

Αρχές Μαρτίου η διεξαγωγή του διαγωνισμού, σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών
Πιθανόν πριν τον Πάσχα θα έχουμε εκλογές, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης.

«Ανοικτό παράθυρο» για αύξηση 1000 επιπλέον θέσεων στον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό 2Γ/2022 του ΑΣΕΠ άφησε ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, μιλώντας το πρωί σε τηλεοπτικό σταθμό.

Συγκεκριμένα, σχετικά με τον μεγάλο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ για τις προσλήψεις στο Δημόσιο ο υπουργός Εσωτερικών επιβεβαιώνοντας το αποκλειστικό ρεπορτάζ του workenter.gr, ανέφερε: «Οι αιτήσεις έφτασαν περίπου τις 108.000, οι θέσεις που θα ενταχθούν κατ’ αρχήν είναι γύρω στις 5.000 και ίσως αυξηθούν κατά περίπου 1000 θέσεις».

Ο Μάκης Βορίδης προσδιόρισε την περίοδο που θα διεξαχθεί ο πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός στις αρχές Μαρτίου 2023.

Ο υπουργός τόνισε ότι οι εκλογές δεν θα επηρεάσουν την διεξαγωγή του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ και τα οριστικά αποτελέσματα θα εκδοθούν τον Δεκέμβριο.

Διαβάστε επίσης:

2Γ/2022: Πάνω από 15.000 επιτυχόντες θα παίξουν ανοιχτά για διορισμό

1.541 μόνιμοι σε θέσεις γραφείου

Η ημερομηνία των εκλογών

Πιθανόν πριν τον Πάσχα θα έχουμε εκλογές, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης.

«Να υπολογίσετε ένα καθαρό διάστημα δύο μηνών από την χρονική στιγμή που αποφασίζει ο πρωθυπουργός να διαλύσει την Βουλή για την όλη διαδικασία.

Ένα ενδεχόμενο είναι πριν από το Πάσχα να είναι η πρώτη κάλπη και πριν τις πανελλαδικές η δεύτερη», ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης σχετικά με τις επικείμενες εκλογές και τις ημερομηνίες αυτών.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram