Μαίνεται ασταμάτητη η φωτιά στη Ραφήνα: Ζημιές σε σπίτια και αυτοκίνητα
Τουλάχιστον 10 σπίτια έχουν υποστεί ζημιές και αρκετά αυτοκίνητα έχουν καεί από τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στη Ραφήνα. Το 112 έστειλε μήνυμα για εκκένωση στους οικισμούς Αγία Κυριακή, Έτος Στέκο και Ήμερος Πεύκο, με τις αρχές να απομακρύνουν με ασφάλεια πάνω από 300 κατοίκους.
Δείτε επίσης:Φωτιά στη Ραφήνα: ‘Εφτασαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» οι καπνοί-Βίντεο
Η ΕΛΑΣ έχει πραγματοποιήσει 51 απεγκλωβισμούς ατόμων από περιοχές που απειλήθηκαν από τις φλόγες.
Λόγω της φωτιάς, τα δρομολόγια των πλοίων επηρεάστηκαν, με τα πλοία Fast Ferries Andros και Superferry να καταπλέουν στο Λαύριο αντί για το λιμάνι της Ραφήνας, ενώ το πλοίο Evia Star επιστρέφει στο Μαρμάρι.
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Η λεωφόρος Μαραθώνος παραμένει κλειστή και στα δύο ρεύματα, ενώ η κυκλοφορία έχει διακοπεί στην οδό Κιάφας από το ύψος της Αγίας Κυριακής στο ρεύμα προς Σπάτα, όπως και στην οδό Αγίου Χριστοφόρου από το ύψος της Λεωφόρου Μαραθώνος προς Σπάτα.
- 20 λεπτά πριν Meteo.gr: Πάνω από 480.000 καμένα στρέμματα στη Δυτική Αττική σε εννέα χρόνια
- 42 λεπτά πριν Δυτική Αττική: Ήχησε ξανά το 112 για Λούμπα, Μορφέικα και Άνω Αλεποχώρι
- 46 λεπτά πριν Η απαλλαγή των υπηρεσιών εκπαίδευσης από τον ΦΠΑ στην ψηφιακή εποχή









