Μάχη για τη ζωή του δίνει 47χρονος διασώστης του ΕΚΑΒ μετά από τροχαίο στην Καλλιθέα
Σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Νίκαιας νοσηλεύεται ο διασώστης του ΕΚΑΒ Δημήτρης Μητρόπουλος, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο χθες, Δευτέρα, στην Καλλιθέα.
Το σωματείο εργαζομένων στο ΕΚΑΒ απηύθυνε επείγουσα έκκληση για αίμα, ζητώντας τη συνδρομή πολιτών για να στηριχθεί ο συνάδελφός τους στη δύσκολη μάχη που δίνει.
Το τροχαίο σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Επαμεινώνδα και Πεισιστράτου, όταν η μηχανή του 47χρονου διασώστη συγκρούστηκε με αυτοκίνητο με τουρκικές πινακίδες, το οποίο οδηγούσε ηλικιωμένος. Ο Μητρόπουλος επέστρεφε από περιστατικό στη Λεωφόρο Συγγρού.
Ο οδηγός του ΙΧ συνελήφθη, ενώ τις συνθήκες του δυστυχήματος ερευνά η Τροχαία Καλλιθέας.
- 6 λεπτά πριν Καιρός σήμερα (24/8): Πού θα βρέξει – Καταιγίδες και άνεμοι έως 7 μποφόρ
- 14 λεπτά πριν Εορτολόγιο: Δείτε ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Δευτέρα 24/8/2026
- 23/08/2026 20:00 Διπλές συντάξεις χηρείας για 8.500 δικαιούχους – Ποιοι θα δουν έως και 470 ευρώ παραπάνω τον μήνα








