Μάχη για τη ζωή του δίνει 47χρονος διασώστης του ΕΚΑΒ μετά από τροχαίο στην Καλλιθέα
Σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Νίκαιας νοσηλεύεται ο διασώστης του ΕΚΑΒ Δημήτρης Μητρόπουλος, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο χθες, Δευτέρα, στην Καλλιθέα.
Το σωματείο εργαζομένων στο ΕΚΑΒ απηύθυνε επείγουσα έκκληση για αίμα, ζητώντας τη συνδρομή πολιτών για να στηριχθεί ο συνάδελφός τους στη δύσκολη μάχη που δίνει.
Το τροχαίο σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Επαμεινώνδα και Πεισιστράτου, όταν η μηχανή του 47χρονου διασώστη συγκρούστηκε με αυτοκίνητο με τουρκικές πινακίδες, το οποίο οδηγούσε ηλικιωμένος. Ο Μητρόπουλος επέστρεφε από περιστατικό στη Λεωφόρο Συγγρού.
Ο οδηγός του ΙΧ συνελήφθη, ενώ τις συνθήκες του δυστυχήματος ερευνά η Τροχαία Καλλιθέας.
- 1 λεπτό πριν Δίκη για τα Τέμπη: Δύο νέα αιτήματα για αναβάθμιση των κατηγοριών
- 5 λεπτά πριν ΕΟΠΥΥ: Τι αλλάζει στις διαγνωστικές εξετάσεις των Ενόπλων Δυνάμεων
- 8 λεπτά πριν Μυτιλήνη: «Χάσαμε τη Μαγδούλα μας» – 36χρονη γιατρός πέθανε μετά από επιπλοκές στον τοκετό















