Λούβρο: Συνελήφθη τέταρτος ύποπτος για τη “ληστεία του αιώνα”

Λούβρο: Συνελήφθη τέταρτος ύποπτος για τη “ληστεία του αιώνα”

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η γαλλική αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ακόμη ενός υπόπτου για τη θεαματική «ληστεία του αιώνα» στο Μουσείο του Λούβρου, σύμφωνα με τη Le Parisien. Πρόκειται για το τέταρτο άτομο που φέρεται να εμπλέκεται στη συμμορία που έκλεψε κοσμήματα τον περασμένο μήνα.

Η ληστεία σημειώθηκε στις 19 Οκτωβρίου, όταν διαρρήκτες εισέβαλαν στο Λούβρο μέρα μεσημέρι και μέσα σε λίγα λεπτά αφαίρεσαν κοσμήματα αξίας 102 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το περιστατικό έθεσε υπό σοβαρή αμφισβήτηση τα μέτρα ασφαλείας του πιο πολυσύχναστου μουσείου στον κόσμο, προκαλώντας ευρύ δημόσιο διάλογο για τις αδυναμίες του συστήματος φύλαξης.

Μέχρι στιγμής, τα κλεμμένα κοσμήματα δεν έχουν εντοπιστεί.

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Daily Review
Arrow Ροή Ειδήσεων

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 232509

Αποστολή δελτίων τύπου: enimerosi@workenter.gr

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr