Ληστεία-θρίλερ σε τραπεζικό υποκατάστημα με λεία 200.000 ευρώ
Σκηνές κινηματογραφικής ληστείας εκτυλίχθηκαν το πρωί της Δευτέρας σε υποκατάστημα τράπεζας στην Κάτω Τιθορέα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις ένοπλοι εισέβαλαν λίγο μετά τις 10:00 στο τραπεζικό κατάστημα, με έναν από αυτούς να απειλεί τους υπαλλήλους κρατώντας πιστόλι, ενώ δεύτερος δράστης, ο οποίος έφερε καλάσνικοφ, κατευθύνθηκε προς το χρηματοκιβώτιο.
Την ώρα της ληστείας μέσα στο υποκατάστημα βρίσκονταν τρία άτομα.
Οι πρώτες εκτιμήσεις για τη λεία
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες κατάφεραν να αποσπάσουν περίπου 200.000 ευρώ.
Κατά τη διαφυγή τους, μέρος των χρημάτων έπεσε έξω από την τράπεζα, με τους ληστές να σταματούν για να τα μαζέψουν πριν επιβιβαστούν σε αυτοκίνητο ασημί χρώματος, όπου τους περίμενε συνεργός τους.
Η διαφυγή προς Βελίτσα Παρνασσού
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δράστες διέφυγαν προς την περιοχή της Βελίτσα Παρνασσού.
Σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αναπτυχθεί στην ευρύτερη περιοχή, πραγματοποιώντας ελέγχους και αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
- 4 λεπτά πριν Μουντιάλ 2026: Ποιοι κινδυνεύουν και ποιοι παίζουν για την πρωτιά σήμερα (24/6) στους ομίλους Α, Β και Γ
- 28 λεπτά πριν ΟΑΣΘ: Βγήκε η προκήρυξη για 171 προσλήψεις οδηγών – Δείτε τα προσόντα
- 29 λεπτά πριν Πανελλαδικές 2026: Αύριο (25/6) οι βαθμολογίες – Πώς θα τις δείτε online και με SMS

















