Ληστεία στην Rolex: Βρέθηκε η μία μηχανή των δραστών

Εξετάζεται για DNA και αποτυπώματα

Εντοπίστηκε το πρωί από αστυνομικούς η μία μηχανή, που χρησιμοποίησαν οι δράστες για να διαφύγουν έπειτα από την ληστεία στην Rolex στην οδό Κολοκοτρώνη στην Αθήνα, το πρωί της Τρίτης.

Το γεγονός αυτό δημιουργεί νέες εξελίξεις στην υπόθεση της ένοπλης ληστείας στο κατάστημα ρολογιών, με την αστυνομία να βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στην ταυτοποίηση των τεσσάρων δραστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες,  η μηχανή την οποία εγκατέλειψαν οι δράστες, πρόκειται να εξεταστεί ενδελεχώς από τους αστυνομικούς για αποτυπώματα και DNA.

Υπενθυμίζεται ότι η ένοπλη ληστεία στο κατάστημα της Rolex στην καρδιά της Αθήνας με λεία 23 πανάκριβα ρολόγια διήρκησε μόλις ένα λεπτό.

Οι τέσσερις ληστές έδρασαν με αστραπιαίες κινήσεις και κατάφεραν μέσα σε αυτό το ένα λεπτό, να εισβάλουν στο μαγαζί, να ακινητοποιήσουν τους υπαλλήλους, να αρπάξουν τα ρολόγια από την βιτρίνα και στη συνέχεια να διαφύγουν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο ένας ληστής κρατούσε όπλο, με το οποίο απείλησε και ακινητοποίησε τους υπαλλήλους του μαγαζιού, ενώ οι άλλοι δύο άρπαξαν με «χειρουργικές» κινήσεις τα πανάκριβα ρολόγια που υπήρχαν στη βιτρίνα.

Σημειώνεται ότι στο σημείο εντοπίστηκε και το σφυρί που χρησιμοποίησαν οι θρασύτατοι ληστές για να σπάσουν τη βιτρίνα, όπου βρίσκονταν τα ρολόγια.

 

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram