Λεωφορείο ανετράπη στην Αττάλεια – Οκτώ νεκροί και 26 τραυματίες
Οκτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 26 τραυματίστηκαν σε τροχαίο δυστύχημα με λεωφορείο στην Αττάλεια, γνωστό τουριστικό προορισμό της νότιας Τουρκίας, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνήτης της επαρχίας.
«Οκτώ συμπολίτες μας σκοτώθηκαν και 26 τραυματίστηκαν. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της περιοχής», ανέφερε ο κυβερνήτης Χουλουσί Σαχίν σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους, χωρίς να διευκρινίσει αν ανάμεσα στα θύματα ή τους τραυματίες υπάρχουν ξένοι υπήκοοι.
Σύμφωνα με τον ίδιο, το λεωφορείο μετέφερε 34 επιβάτες από τη Ραιδεστό (Τεκίρνταγ) προς την Αττάλεια και ανετράπη το πρωί, στις 10:20 (09:20 ώρα Ελλάδας), σε αυτοκινητόδρομο που είχε καταστεί ολισθηρός λόγω βροχόπτωσης.
«Υπήρχε επίσης ομίχλη. Είναι μια διασταύρωση όπου δεν πρέπει να αναπτύσσεται ταχύτητα, όμως φαίνεται ότι το λεωφορείο εισήλθε με μεγάλη ταχύτητα», πρόσθεσε.
Ορισμένοι από τους τραυματίες νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, συμπλήρωσε.
- 4 λεπτά πριν ΔΥΠΑ: 22 δωρεάν online σεμινάρια τον Ιούλιο για δουλειά, βιογραφικό και συνέντευξη
- 11 λεπτά πριν Θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό: Πέθανε ο Τάκης Γκώνιας
- 15 λεπτά πριν Υπουργείο Παιδείας: Αποσπάσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας σε ΚΕΔΑΣΥ για τρία έτη




















