Λευκάδα: Σε εξέλιξη επιχείρηση εντοπισμού δύο ατόμων με SUP
Επιχείρηση έρευνας και διάσωσης βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στη θαλάσσια περιοχή νότια της Λευκάδας, για τον εντοπισμό δύο ατόμων που είχαν βγει για SUP (σανίδα όρθιας κωπηλασίας) και έκτοτε αγνοούνται.
Ο συντονισμός της επιχείρησης πραγματοποιείται από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ), ενώ στο σημείο επιχειρούν τρία πλωτά σκάφη του Λιμενικού Σώματος, με τη συνδρομή και ιδιωτικών σκαφών που πλέουν στην ευρύτερη περιοχή.
Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, οι καιρικές συνθήκες είναι επιβαρυμένες, καθώς πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι έντασης 4 έως 5 μποφόρ, γεγονός που δυσκολεύει τις προσπάθειες των διασωστικών μέσων.
Οι έρευνες συνεχίζονται εντατικά, με τις Αρχές να εστιάζουν στην ταχεία εξέλιξη της επιχείρησης, καθώς ο χρόνος είναι κρίσιμος λόγω των μεταβαλλόμενων συνθηκών στη θάλασσα.
- 16 λεπτά πριν Υπόθεση Marfin: Προφυλακίστηκαν οι δύο συλληφθέντες
- 23 λεπτά πριν Θεσσαλονίκη: Φωτιά στην Περαία – Ήχησε το 112
- 27 λεπτά πριν Πυροσβεστική Ακαδημία: Ξεκινούν αύριο (15/7) οι αιτήσεις για νέες προσλήψεις







