Λαύριο: Νεκρός ναυτικός σε φορτηγό πλοίο υπό ελληνική σημαία
Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο 41χρονου αλλοδαπού ναυτικού, ο οποίος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του πάνω σε φορτηγό πλοίο με ελληνική σημαία, το οποίο βρισκόταν αγκυροβολημένο στο λιμάνι του Λαυρίου.
Η επιχείρηση παραλαβής του ναυτικού έγινε υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ), με πλωτό μέσο του Λιμενικού Σώματος που τον μετέφερε άμεσα στην ακτή.
Από εκεί, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Τα ακριβή αίτια του περιστατικού διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.
- 8 λεπτά πριν ΓΟΕΒ Πεδιάδων Θεσσαλονίκης – Λαγκαδά: Προσλήψεις για διοικητικούς, ηλεκτροτεχνίτες, υδρονομείς, εργατοτεχνίτες
- 8 λεπτά πριν Τουρισμός για Όλους 2026-2027: Οι νέοι δικαιούχοι και τα αυξημένα ποσά
- 9 λεπτά πριν Στον «αέρα» οι άδειες υγειονομικών: Η ΠΟΕΔΗΝ ζητά να μη χαθούν οι μέρες του 2024 και του 2025!








