Λαύριο: Νεκρός ναυτικός σε φορτηγό πλοίο υπό ελληνική σημαία

Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο 41χρονου αλλοδαπού ναυτικού, ο οποίος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του πάνω σε φορτηγό πλοίο με ελληνική σημαία, το οποίο βρισκόταν αγκυροβολημένο στο λιμάνι του Λαυρίου.
Η επιχείρηση παραλαβής του ναυτικού έγινε υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ), με πλωτό μέσο του Λιμενικού Σώματος που τον μετέφερε άμεσα στην ακτή.
Από εκεί, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Τα ακριβή αίτια του περιστατικού διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.
- 1 λεπτό πριν ΔΕΗ: Νέες ευκαιρίες εργασίας εκτός ΑΣΕΠ σε 7 ειδικότητες – Πού θα γίνουν οι προσλήψεις
- 1 ώρα πριν ΔΥΠΑ: Λήγει σήμερα (4/6) η προθεσμία για ενστάσεις στους προσωρινούς πίνακες του Κοινωνικού Τουρισμού για συνταξιούχους
- 1 ώρα πριν Το ελληνικό νησί που βυθίζεται σιγά-σιγά















