Λάρισα: Στον εισαγγελέα 78χρονος & 30.000 ευρώ πρόστιμο γιατί σκότωσε γάτα
Στη σύλληψη ενός 78χρονου άνδρα προχώρησε η αστυνομία τη Δευτέρα (18/8) στην Αγιά Λάρισας, μετά από καταγγελία ότι κλώτσησε και σκότωσε έναν γάτο.
Σύμφωνα με το choraagia.gr, ο ηλικιωμένος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Λάρισας, ενώ σε βάρος του επιβλήθηκε ήδη το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο των 30.000 ευρώ για κακοποίηση ζώου, όπως ορίζει η ισχύουσα νομοθεσία.
Η υπόθεση έχει προκαλέσει οργή στην τοπική κοινωνία, καθώς τα περιστατικά κακοποίησης ζώων αντιμετωπίζονται πλέον με μηδενική ανοχή και βαριές κυρώσεις.
- 7 λεπτά πριν ΔΙΚΕΠΑΖ: Συνεχίζονται οι διασώσεις ζώων σε Βοιωτία και Δυτική Αττική
- 30 λεπτά πριν ΠΟΜΙΔΑ: Ζητά άμεσες αλλαγές και δίμηνη παράταση στο πρόγραμμα «Ανακαίνιση Κατοικίας»
- 51 λεπτά πριν Δυτική Αττική: Ήχησε το 112 για απομάκρυνση από τη Ψάθα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!








