Λάρισα: Ολοκληρώνονται οι απολογίες για την υπόθεση με τις λίρες και τον θάνατο 53χρονου
Ολοκληρώνεται ο πρώτος κύκλος της πολύκροτης υπόθεσης με την αναζήτηση λιρών στους Γόννους Λάρισας, που εξελίχθηκε σε τραγωδία, με τις απολογίες των δύο αδερφών που συμμετείχαν στην ομάδα ερευνών.
Η υπόθεση συγκλόνισε, όταν την περασμένη Τρίτη ένας 53χρονος από τη Μαγνησία εγκλωβίστηκε σε σπήλαιο, όπου είχε μεταβεί μαζί με έναν 77χρονο και τα δύο αδέλφια, με σκοπό την αναζήτηση χρυσών λιρών. Παρά την επέμβαση της ΕΜΑΚ, ο 53χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Ο 77χρονος συνελήφθη και απολογήθηκε την Πέμπτη ενώπιον της ανακρίτριας. Μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος, με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα μία φορά τον μήνα.
Σημειώνεται ότι και οι τρεις άνδρες αντιμετωπίζουν κατηγορίες για κακούργημα, καθώς φέρονται να έχουν παραβεί τη νομοθεσία περί προστασίας αρχαιοτήτων.
- 8 λεπτά πριν ΑΣΕΠ: Μόνιμοι διορισμοί για πτυχιούχους ΑΕΙ στο Πανεπιστήμιο Κρήτης
- 9 λεπτά πριν Ποινική δίωξη στη 29χρονη που φέρεται να επιτέθηκε με μαχαίρι στον σύντροφό της
- 12 λεπτά πριν Υπουργείο Παιδείας: Συνεντεύξεις για 61 εκπαιδευτικούς στα Ευρωπαϊκά Σχολεία – Οι ημερομηνίες
















