Λαμία: 11χρονος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και εγκαταλείφθηκε

Λαμία: 11χρονος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και εγκαταλείφθηκε

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σοβαρή αναστάτωση προκάλεσε στη Λαμία η παράσυρση και εγκατάλειψη ενός 11χρονου αγοριού από διερχόμενο όχημα.

Το τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (8/12/25), στην αρχή της οδού Αθηνών, κοντά στις σιδηροδρομικές γραμμές. Το παιδί τραυματίστηκε ελαφρά όταν χτυπήθηκε από ένα λευκό επιβατικό Ι.Χ., την ώρα που επιχειρούσε να διασχίσει κάθετα το οδόστρωμα, κοντά στη διασταύρωση με την οδό Σμύρνης.

Το περιστατικό πήρε ακόμη πιο δραματική τροπή, καθώς ο οδηγός του οχήματος δεν σταμάτησε να βοηθήσει τον ανήλικο, αλλά εγκατέλειψε το σημείο αμέσως μετά την παράσυρση. Η Τροχαία Λαμίας έχει ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό του.

Σύμφωνα με το lamiareport, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε το παιδί στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έγιναν προληπτικές εξετάσεις. Η Τροχαία διερευνά τα ακριβή αίτια του ατυχήματος στο πλαίσιο της προανάκρισης.

Μαρία Τριγώνη

Μαρία Τριγώνη

Η Μαρία Τριγώνη σπούδασε Δημοσιογραφία. Έχει εργαστεί σε ειδησεογραφικές ιστοσελίδες Radar.gr, ενώ έχει αρθρογραφήσει σε πολιτιστικά και ταξιδιωτικά sites ExploringGreece.tv, Artviews.gr. Στο workenter.gr ασχολείται με το ελεύθερο ρεπορτάζ, ενώ καλύπτει και τη θεματολογία της κοινωνικής πολιτικής.

Όλα τα άρθρα

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Exit mobile version