Λακωνία: Ανήλικος νεκρός σε σφοδρό τροχαίο – ΙΧ καρφώθηκε σε ελιά
Σοκ προκαλεί το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη Λακωνία, όταν αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε ελαιόδεντρο, στοιχίζοντας τη ζωή σε έναν ανήλικο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το δυστύχημα συνέβη στην επαρχιακή οδό Παλαιοπαναγιάς – Ξηροκαμπίου.
Οδηγός του ΙΧ ήταν ένας 62χρονος αλλοδαπός, ενώ στο όχημα επέβαιναν ακόμη μία 59χρονη αλλοδαπή και ένα παιδί.
Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, το όχημα βγήκε εκτός δρόμου και έπεσε με σφοδρότητα πάνω σε ελιά.
Η σύγκρουση ήταν τόσο δυνατή που και οι τρεις επιβαίνοντες τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης.
Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο ανήλικος υπέκυψε στα τραύματά του, βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους του.
Την υπόθεση ερευνά με προσοχή το Τμήμα Τροχαίας Σπάρτης, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος, ενώ οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.
- 2 λεπτά πριν Οι τράπεζες ανοίγουν δρόμο στις ιδιωτικές συντάξεις;
- 11 λεπτά πριν Τραγωδία στις Βρυξέλλες: Νεκροί σε φωτιά σε υπό κατασκευή κτήριο – Έξι αγνοούμενοι
- 19 λεπτά πριν Μουντιάλ 2026: Απόψε (14/7) στις 22:00 ο πρώτος ημιτελικός ανάμεσα σε Ισπανία και Γαλλία








