Κυψέλη: Προφυλακίστηκαν οι τρεις κατηγορούμενοι – Νέες διώξεις για το βρέφος και τη 15χρονη
Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους ο 43χρονος Έλληνας, η 38χρονη Γερμανίδα σύντροφός του και ο 26χρονος Αφγανός, οι οποίοι σε αυτή τη φάση των ερευνών κατηγορούνται για διακίνηση ναρκωτικών και για μη ανακοίνωση ανεύρεσης νεκρού.
Παράλληλα, έχουν εκδοθεί τα εντάλματα σύλληψης σε βάρος των τριών κατηγορουμένων μετά τις νέες διώξεις που ασκήθηκαν για τη θανάτωση του βρέφους και τις γενετήσιες πράξεις σε βάρος της 15χρονης κόρης του ζεύγους.
Ο 43χρονος βρίσκεται στο μικροσκόπιο των διωκτικών αρχών σε μία υπόθεση μαστροπείας. Πρόκειται για μία δικογραφία στην οποία περιλαμβάνονται πολλοί εμπλεκόμενοι για σοβαρά κακουργήματα, όπως βιασμό, μαστροπεία κ.α. και αφορά τη χρονική περίοδο 2020-2021. Αρχικά η δικογραφία σχηματίστηκε από εισαγγελική αρχή της επαρχίας, όμως από το 2025 οι έρευνες τελούν υπό την εποπτεία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.
ertnews
- 1 λεπτό πριν Φωτιά σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα – Ηλικιωμένη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
- 5 λεπτά πριν Γρεβενά: Νέα δυναμική με τον Ε65 και την ανακαίνιση δημόσιων κτηρίων
- 12 λεπτά πριν Επίσημο: Ποιοι νέο διορισθέντες δικαιούνται επίδομα 250€ τον μήνα








