Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Τετάρτης (15/4/2026) στην Κυψέλη, όταν ένα σταθμευμένο βαν τυλίχθηκε ξαφνικά στις φλόγες, αναγκάζοντας κατοίκους να βγουν έντρομοι από τα σπίτια τους.
Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες στην οδό Μεγίστης, με τις φλόγες να εξαπλώνονται γρήγορα και να επηρεάζουν ακόμη τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα.
Άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Στο σημείο έσπευσαν 12 πυροσβέστες με τρία οχήματα, ενώ σήμανε συναγερμός τόσο στην Πυροσβεστική όσο και στην Αστυνομία για τον περιορισμό της φωτιάς και την αποτροπή περαιτέρω εξάπλωσης.
Σε εξέλιξη η έρευνα για τα αίτια
Τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα και διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.
Η Μαρία Τριγώνη σπούδασε Δημοσιογραφία. Έχει εργαστεί σε ειδησεογραφικές ιστοσελίδες Radar.gr, ενώ έχει αρθρογραφήσει σε πολιτιστικά και ταξιδιωτικά sites ExploringGreece.tv, Artviews.gr. Στο workenter.gr ασχολείται με το ελεύθερο ρεπορτάζ, ενώ καλύπτει και τη θεματολογία της κοινωνικής πολιτικής.