Κρήτη: Τροχαίο με ασθενοφόρο στον ΒΟΑΚ
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στον ΒΟΑΚ στην Κρήτη, όταν ασθενοφόρο που εκτελούσε διακομιδή ασθενούς εξετράπη της πορείας του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 2:00 τα ξημερώματα, ενώ το ασθενοφόρο μετέφερε ασθενή από το Νοσοκομείο Ρεθύμνου προς το Ηράκλειο. Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, το όχημα βγήκε εκτός δρόμου, προκαλώντας ανησυχία για την κατάσταση των επιβαινόντων.
Παρά τη σφοδρότητα του ατυχήματος και τις σημαντικές υλικές ζημιές που υπέστη το ασθενοφόρο, δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί. Άμεσα κινητοποιήθηκε δεύτερο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από το Ηράκλειο, το οποίο παρέλαβε τον ασθενή και τον μετέφερε με ασφάλεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ).
Τα αίτια του ατυχήματος διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.
- 1 ώρα πριν Πώς δημιουργήθηκε τελικά η Σελήνη; Το απίστευτο σενάριο των 5 ωρών
- 3 ώρες πριν Το «σύνδρομο» του φθινοπώρου που επηρεάζει 1 στους 10 – Πώς θα καταλάβετε ότι σας έχει «χτυπήσει»
- 13/09/2026 00:20 Επίδομα 400 ευρώ: Ποιοι συνταξιούχοι μένουν εκτός – Τι αλλάζει σε Δημόσιο και κατώτατο μισθό









