Κρήτη: Πακέτο με πάνω από ένα κιλό πιθανής κοκαΐνης ξεβράστηκε σε παραλία
Πακέτο που περιείχε μεγάλη ποσότητα λευκής σκόνης, πιθανότατα κοκαΐνη βάρους άνω του ενός κιλού, ξεβράστηκε από τη θάλασσα στην παραλία «Μαχαιρίδι» στον Κουτσουρά Λασιθίου, σε απόσταση αναπνοής από σχολικό συγκρότημα της περιοχής.
Το ύποπτο πακέτο εντόπισε ζευγάρι ηλικιωμένων Βρετανών, οι οποίοι έκαναν περίπατο στην παραλία και ειδοποίησαν άμεσα τις Αρχές, παραδίδοντας το εύρημα στους αρμόδιους.
Οι αστυνομικές υπηρεσίες διερευνούν τις συνθήκες υπό τις οποίες το πακέτο κατέληξε στη συγκεκριμένη ακτή, εξετάζοντας παράλληλα το ενδεχόμενο να συνδέεται με κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το πακέτο δεν έφερε κάποιο σημείωμα ή άλλο διακριτικό στοιχείο, ωστόσο οι εκτιμήσεις των Αρχών συγκλίνουν στο ότι πρόκειται για κοκαΐνη.
Όπως αναφέρει το cretalive.gr, η ακριβής σύσταση της λευκής ουσίας θα επιβεβαιωθεί από τις εργαστηριακές αναλύσεις, οι οποίες βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη.
- 11 λεπτά πριν Οργανωμένη φοροδιαφυγή: Τι αλλάζει σε ελέγχους, πρόστιμα και ποινικές διώξεις
- 12 λεπτά πριν Αγαπηδάκη: Το «ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ» ήρθε για να μείνει – Κάθε χρόνο sms για δωρεάν εξετάσεις
- 21 λεπτά πριν ΑΣΕΠ 1ΓΒ/2026: Λήγει στις 29 Ιουνίου η προθεσμία ενστάσεων για 2.628 μόνιμες προσλήψεις

















