Κρήτη: Νεκρή η 78χρονη που παρασύρθηκε στον δρόμο προς το ΠΑΓΝΗ
Την τελευταία της πνοή άφησε η 78χρονη που είχε παρασυρθεί από αυτοκίνητο στον δρόμο προς το ΠΑΓΝΗ πριν από λίγες ημέρες.
Το τραγικό τροχαίο συνέβη λίγο πριν από τις 9:00 το πρωί της περασμένης Δευτέρας, στον δρόμο που οδηγεί προς το νοσοκομείο. Βίντεο από κάμερα ασφαλείας καταγράφει τη στιγμή της παράσυρσης, με το όχημα να χτυπά την άτυχη γυναίκα και να την εκτινάσσει στον αέρα, προτού καταλήξει στο οδόστρωμα αρκετά μέτρα μακριά.
Αυτόπτες μάρτυρες –περαστικοί και επαγγελματίες της περιοχής– περιέγραψαν τις δραματικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν, τη στιγμή που η γυναίκα διέσχιζε κάθετα τον δρόμο. Ο οδηγός του αυτοκινήτου υποστήριξε ότι της κόρναρε, χωρίς όμως να προλάβει να αντιδράσει.
Το συγκεκριμένο σημείο χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα επικίνδυνο για τους πεζούς. Όπως αναφέρει το neakriti.gr, κάτοικοι και εργαζόμενοι της περιοχής επισημαίνουν ότι οι οδηγοί κινούνται συχνά με υψηλές ταχύτητες και ζητούν άμεσα μέτρα για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας.
- 11 λεπτά πριν Πλεύρης: Ξεκινά η απέλαση μετανάστη μετά από κάλεσμα για παράνομη μετάβαση στο Ναύπλιο
- 12 λεπτά πριν ΥΠΑΙΘΑ: Τι ισχύει για την επίδειξη απαντητικών φύλλων στα Πρότυπα Εκκλησιαστικά Σχολεία
- 17 λεπτά πριν Παράταση στις αναστολές για το Κτηματολόγιο: «Παγώνουν» αγωγές του Δημοσίου


















