Κορωπί: Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες που επιτέθηκαν με πέτρες σε λεωφορείο και περιπολικό

Κορωπί: Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες που επιτέθηκαν με πέτρες σε λεωφορείο και περιπολικό

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του workenter.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κρωπίας ταυτοποίησε τέσσερις ανήλικους, 16 ετών, και δύο ενήλικες, 18 και 19 ετών, ως δράστες επίθεσης με πέτρες σε αστικό λεωφορείο που βρισκόταν εν κινήσει, το βράδυ της 2ας Σεπτεμβρίου 2025, στο Κορωπί.

Σύμφωνα με την έρευνα, οι ίδιοι κατηγορούμενοι προέβησαν λίγη ώρα αργότερα σε παρόμοια επίθεση εναντίον διερχόμενου αυτοκινήτου και περιπολικού της Άμεσης Δράσης που είχε σπεύσει στο σημείο.

Σε βάρος των έξι συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, η οποία υποβλήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Τελευταία Νέα
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Daily Review

Ενημερώσου Πρώτος

ΜΗΤ: 232509

Αποστολή δελτίων τύπου: enimerosi@workenter.gr

Designed by Sinc.

Developed by Whiskey

© Copyright 2026 workenter.gr