Κωνσταντέλιας: Προφορική συμφωνία ΠΑΟΚ – Στουτγκάρδης
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από το μέλλον του Γιάννη Κωνσταντέλια, καθώς φαίνεται πως οδεύει προς τη Bundesliga και τη Στουτγκάρδη.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γερμανία, οι δύο πλευρές έχουν καταλήξει σε προφορική συμφωνία για τη μεταγραφή του νεαρού μεσοεπιθετικού, με την προσφορά των Γερμανών να ξεπερνά τα 18 εκατομμύρια ευρώ. Το ποσό αυτό φέρεται να ικανοποιεί τόσο τον ΠΑΟΚ όσο και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.
Η συμφωνία, όπως όλα δείχνουν, μπαίνει στην τελική ευθεία, με τις διαδικασίες να «τρέχουν» ώστε να επισημοποιηθεί η μετακόμιση του Κωνσταντέλια στη Στουτγκάρδη, κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί ακόμη και εντός της ημέρας.
Το χρονικό των διαπραγματεύσεων
Αξίζει να σημειωθεί πως η νέα πρόταση δεν ήταν η πρώτη από πλευράς Στουτγκάρδης. Η προηγούμενη προσέγγιση αφορούσε ένα ποσό της τάξης των 14 εκατομμυρίων ευρώ, συν 3 εκατομμύρια ως μπόνους, πρόταση την οποία ο ΠΑΟΚ απέρριψε.
Ωστόσο, οι Γερμανοί επανήλθαν με βελτιωμένη πρόταση, η οποία φτάνει τα 18 εκατομμύρια ευρώ, περιλαμβάνει μπόνους και ποσοστό μεταπώλησης, γεγονός που έφερε τελικά την προφορική συμφωνία.
- 1 λεπτό πριν Ασφάλεια στα ΜΜΜ: Το πρόγραμμα «Αριάδνη» στην υπηρεσία των πολιτών
- 6 λεπτά πριν Κρίσιμες ώρες για τον 4χρονο από την Καστοριά: Διασωληνωμένος στο Ιπποκράτειο μετά από πνιγμό σε πισίνα
- 18 λεπτά πριν Ρόδος: 17χρονη καταγγέλλει πολύωρο ξυλοδαρμό από τον 23χρονο σύντροφό της – Δέκα κακώσεις κατέγραψε ο ιατροδικαστής






