Κόνιτσα: Εντοπίστηκαν 193 κιλά κάνναβης σε εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο
Μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών κατασχέθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή της Κόνιτσας, στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, οδηγός αυτοκινήτου, μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών, προσπάθησε να αποφύγει τον έλεγχο κάνοντας επιτόπια αναστροφή και αναπτύσσοντας ταχύτητα. Κατά τη διάρκεια της διαφυγής του, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, εκτρέποντας την πορεία του και ακινητοποιώντας το. Εκμεταλλευόμενος το σκοτάδι και το δύσβατο της περιοχής, τράπηκε σε φυγή πεζός, ενώ η ταυτότητά του παραμένει άγνωστη.
Κατά τον έλεγχο του εγκαταλελειμμένου οχήματος, που έφερε πινακίδες κυκλοφορίας αλλοδαπής χώρας, οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατέσχεσαν 125 συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 193 κιλών και 212 γραμμαρίων.
Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε, ενώ οι έρευνες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου συνεχίζονται για τον εντοπισμό του οδηγού.
- 1 λεπτό πριν ΔΥΠΑ: Ξεκινούν σήμερα (21/8) οι ενστάσεις για τα voucher βιβλίων
- 16 λεπτά πριν ΑΣΕΠ 1ΓΕ/2026 και 2ΓΕ/2026: Λήγουν σήμερα (21/8) οι ενστάσεις για προσλήψεις εκπαιδευτικών
- 1 ώρα πριν Τεχνητή Νοημοσύνη: Ποιες δουλειές απειλούνται και ποιο είναι το «ελληνικό παράδοξο»









