Κολωνάκι: Συνελήφθη επιχειρηματίας για πώληση απομιμητικών προϊόντων που παρέπεμπαν σε γνήσια
Μία 65χρονη, ιδιοκτήτρια καταστήματος λιανικού εμπορίου η οποία κατελήφθη να διαθέτει προς πώληση απομιμητικά προϊόντα, τα οποία παρέπεμπαν σε γνήσια, συνελήφθη στο Κολωνάκι, από αστυνομικούς της Ομάδας Παρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών.
Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Συντάγματος για πλαστογραφία, παράβαση της νομοθεσίας περί σημάτων, περί αθέμιτου ανταγωνισμού και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με κατάστημα λιανικού εμπορίου στην περιοχή του Κολωνακίου, το οποίο διέθετε προς πώληση απομιμητικά προϊόντα, τα οποία παρέπεμπαν σε γνήσια, αστυνομικοί της Υπηρεσίας, με τη συνδρομή πραγματογνώμονα, εντόπισαν μεσημβρινές ώρες της Κυριακής την κατηγορούμενη και εξακρίβωσαν την παράνομη δραστηριότητά της.
Μετά από έρευνα στο κατάστημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα απομιμητικά προϊόντα όπως λαστιχάκια, κολιέ και διακοσμητικά κοσμήματα.
Η δικογραφία υποβλήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.
- 2 ώρες πριν Διπλές συντάξεις χηρείας για 8.500 δικαιούχους – Ποιοι θα δουν έως και 470 ευρώ παραπάνω τον μήνα
- 3 ώρες πριν Ανεπιθύμητες κλήσεις: Πότε δικαιούστε αποζημίωση 10.000 ευρώ – Όλα τα βήματα
- 3 ώρες πριν 300 ευρώ σε περισσότερους δικαιούχους: Ποιοι μπαίνουν στο ετήσιο επίδομα από το 2026








