Κολωνάκι: Διαρρήκτης γύρισε να κλείσει το ρεύμα

Θρασύτατη διάρρηξη σημειώθηκε σε γνωστό κατάστημα δερμάτινων τσαντών στο Κολωνάκι, με τον δράστη να «αδειάζει» το μαγαζί και να επιστρέφει λίγο αργότερα για να κλείσει τον γενικό διακόπτη ρεύματος, πιστεύοντας ότι θα διαγράψει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας.
Πώς έγινε η διάρρηξη στο Κολωνάκι
Η διάρρηξη πραγματοποιήθηκε στις 6:00 το πρωί του Σαββάτου στο κατάστημα Bonendis. Ο δράστης πλησίασε με άνεση την είσοδο, παραβίασε την πόρτα και κατευθύνθηκε στο ταμείο, αφαιρώντας τις εισπράξεις. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας χάρτινη σακούλα του καταστήματος, άρχισε να παίρνει ηλεκτρονικές συσκευές και αντικείμενα αξίας, τοποθετώντας τα με ηρεμία μέσα στη σακούλα, σαν να έκανε ψώνια.
Επέστρεψε για να κλείσει τον γενικό
Αφού ολοκλήρωσε τη διάρρηξη, ο διαρρήκτης αποχώρησε, αλλά επέστρεψε λίγα λεπτά αργότερα. Όπως καταγράφηκε σε βίντεο ντοκουμέντο, ο δράστης άφησε τις σακούλες στην είσοδο, έκλεισε τον γενικό διακόπτη ρεύματος και έφυγε ανενόχλητος, θεωρώντας πως θα διαγραφούν τα πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας.
Γνωστός στις αρχές ο δράστης
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας που καταγράφηκε στα βίντεο είναι γνωστός στις αρχές, καθώς έχει εμπλακεί σε παρόμοιες διαρρήξεις στο παρελθόν. Η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει τα στοιχεία του και εκτιμάται ότι η σύλληψή του είναι θέμα χρόνου.
- 12 λεπτά πριν Συντάξεις Ιουλίου 2026: Πότε μπαίνουν τα χρήματα – Όλες οι ημερομηνίες πληρωμής ανά Ταμείο
- 21 λεπτά πριν ΔΕΗ: Νέες ευκαιρίες εργασίας εκτός ΑΣΕΠ σε 7 ειδικότητες – Πού θα γίνουν οι προσλήψεις
- 1 ώρα πριν ΔΥΠΑ: Λήγει σήμερα (4/6) η προθεσμία για ενστάσεις στους προσωρινούς πίνακες του Κοινωνικού Τουρισμού για συνταξιούχους















