«Κόκκινος συναγερμός» για κακοκαιρία: Ισχυρές καταιγίδες σε Κρήτη και Εύβοια – Πού θα χτυπήσουν τα φαινόμενα
Σε κατάσταση αυξημένης επιφυλακής τίθενται Κρήτη και Εύβοια, καθώς η ΕΜΥ προειδοποιεί για νέα επιδείνωση του καιρού με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και πολύ θυελλώδεις ανέμους στο Αιγαίο.
Τα πιο έντονα φαινόμενα αναμένονται στην Κρήτη και κυρίως στους νομούς Χανίων και Ρεθύμνου, από το βράδυ της Τετάρτης 30 Σεπτεμβρίου και κατά τη διάρκεια της Πέμπτης 1 Οκτωβρίου. Μάλιστα, κατά διαστήματα οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες ενδέχεται να συνεχιστούν έως και το πρωί της Κυριακής 4 Οκτωβρίου.
Στην Εύβοια, τα έντονα φαινόμενα αναμένονται πρόσκαιρα σήμερα, έως τις απογευματινές ώρες, με την περιοχή να βρίσκεται σε πορτοκαλί προειδοποίηση.
Παράλληλα, στο Αιγαίο θα πνέουν πολύ ισχυροί βορειοανατολικοί άνεμοι, που θα φτάνουν τοπικά τα 8 με 9 μποφόρ σήμερα και αύριο, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στις θαλάσσιες μετακινήσεις.
Οι πολίτες στις περιοχές που επηρεάζονται καλούνται να παρακολουθούν τις επίσημες ανακοινώσεις και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους, κυρίως σε σημεία όπου υπάρχει κίνδυνος συσσώρευσης υδάτων ή εκδήλωσης πλημμυρικών φαινομένων.
- 9 λεπτά πριν Ανεργία: Στο 7,4% τον Αύγουστο – 67.181 λιγότεροι άνεργοι σε έναν χρόνο
- 13 λεπτά πριν Στην Κυψέλη ο Αλέξης Τσίπρας, συζητά με κατοίκους που έχουν υποστεί ζημιές στα σπίτια τους
- 19 λεπτά πριν Ηλιούπολη: Κατέληξε η 50χρονη διευθύντρια που υπέστη ανακοπή έξω από σχολείο








