Κοινωνικός Τουρισμός 2022: Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες για τους συνταξιούχους

Ανακοίνωση από τον Οργανισμό
Δημοσιοποιήθηκαν οι πρώτοι πίνακες παρόχων για τους συνταξιούχους που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Κοινωνικός Τουρισμός

Αναρτήθηκαν σήμερα, Τρίτη 02 Αυγούστου, οι προσωρινοί πίνακες παρόχων για το νέο πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού της ΔΥΠΑ για τους συνταξιούχους του e-ΕΦΚΑ/π. ΟΑΕΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.dypa.gov.gr/koinonikos-toyrismos-ghia-sintaksioukhoys- e-efka-prwin-oaee

Oι πάροχοι που υπέβαλαν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής έχουν δικαίωμα να υποβάλουν μία και μόνο ένσταση κατά των αποτελεσμάτων από την Τετάρτη 3 και ώρα 11:00 έως την Παρασκευή 5 Αυγούστου και ώρα 10:00.

Η ένσταση υποβάλλεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr) στη διεύθυνση:
https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/apozemioseis-kai- parokhes/parokhoi-koinonikou-tourismou-gia-suntaxioukhous-eephka- proen-oaee

Συγκεκριμένα, η διαδρομή είναι: Εργασία και Ασφάλιση - Αποζημιώσεις και Παροχές - Πάροχοι κοινωνικού τουρισμού για συνταξιούχους e-ΕΦΚΑ (πρώην ΟΑΕΕ).

Οι πάροχοι που καταθέτουν ηλεκτρονική ένσταση οφείλουν να τεκμηριώνουν τους ισχυρισμούς τους, επισυνάπτοντας στην ένστασή τους με ηλεκτρονική σάρωση δικαιολογητικά αποδεικτικά αυτών.

Ενστάσεις που δεν υποβάλλονται ηλεκτρονικά δεν εξετάζονται.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει από την επομένη της έκδοσης των οριστικών αποτελεσμάτων για τους παρόχους και θα είναι 12μηνης διάρκειας.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram