Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, 7 Μαΐου, η νέα κλήρωση Τζόκερ του ΟΠΑΠ, με χιλιάδες παίκτες να παρακολουθούν την εξέλιξη για το μεγάλο έπαθλο της πρώτης κατηγορίας.
Οι τυχεροί αριθμοί που ανέδειξε η αποψινή κλήρωση είναι: 14, 15, 23, 38, 41 και αριθμός Τζόκερ το 11.
Νέο τζακ ποτ στο Τζόκερ
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της κλήρωσης, δεν βρέθηκε νικητής στην πρώτη κατηγορία, με αποτέλεσμα να σημειωθεί νέο τζακ ποτ.
Έτσι, το ποσό που θα μοιράσει η επόμενη κλήρωση εκτοξεύεται πλέον περίπου στα 10 εκατομμύρια ευρώ, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον των παικτών.
Αυξημένο ενδιαφέρον για την επόμενη κλήρωση
Το συνεχόμενο τζακ ποτ έχει ήδη αυξήσει σημαντικά τη συμμετοχή των παικτών στα πρακτορεία ΟΠΑΠ, αλλά και στις ψηφιακές πλατφόρμες του παιχνιδιού.
Παράλληλα, όσο αυξάνεται το χρηματικό έπαθλο, τόσο μεγαλώνει και το ενδιαφέρον για τη νέα κλήρωση, καθώς πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ποσά των τελευταίων μηνών.
Οι παίκτες μπορούν να ενημερώνονται για τα αποτελέσματα και τις επόμενες κληρώσεις μέσω των επίσημων καναλιών του ΟΠΑΠ και των πιστοποιημένων πρακτορείων.