“Κλείδωσε” το ντιμπέιτ των υποψηφίων προέδρων του ΣΥΡΙΖΑ
Ο ΣΥΡΙΖΑ μετά το θυελλώδες Συνέδριο του Σαββατοκύριακου με την αποχώρηση του Στέφανου Κασσελάκη βαδίζει ολοταχώς για τη διαδικασία εκλογής νέου προέδρου.
Στο ίδιο Συνέδριο εγκρίθηκαν οι υποψηφιότητες των Σωκράτη Φάμελλου, Παύλου Πολάκη, Νικόλα Φαραντούρη, Απόστολου Γκλέτσου. Μάλιστα απ’ ότι φαίνεται σχεδιάζουν και τηλεοπτική αντιπαράθεση.
Σήμερα στις 5 οι εκπρόσωποί τους θα έχουν μια πρώτη συζήτηση επί του θέματος στην Κουμουνδούρου με την επικρατέστερη ημερομηνία να είναι η Δευτέρα 18/11.
Σίγουρα πάντως θα γνωρίζουμε μετά τις 6 το απόγευμα οπότε θα έχουμε και το αποτέλεσμα της συνάντησης.
- 6 λεπτά πριν Μουντιάλ 2026: Ποιοι κινδυνεύουν και ποιοι παίζουν για την πρωτιά σήμερα (24/6) στους ομίλους Α, Β και Γ
- 30 λεπτά πριν ΟΑΣΘ: Βγήκε η προκήρυξη για 171 προσλήψεις οδηγών – Δείτε τα προσόντα
- 31 λεπτά πριν Πανελλαδικές 2026: Αύριο (25/6) οι βαθμολογίες – Πώς θα τις δείτε online και με SMS















