Κίνα: Ενέκρινε τη συμφωνία μεταβίβασης για το TikTok
Η Κίνα ενέκρινε τη συμφωνία μεταβίβασης για την εφαρμογή βίντεο μικρής διάρκειας TikTok, δήλωσε την Πέμπτη (30/10) ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών, Σκοτ Μπέσεντ. Ο Μπέσεντ ανέφερε ότι αναμένει πως η συμφωνία θα προχωρήσει τις επόμενες εβδομάδες και μήνες, χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.
«Ολοκληρώσαμε τη συμφωνία για το TikTok στην Κουάλα Λουμπούρ με τους όρους που ενέκρινε η Κίνα, και αναμένω ότι θα προχωρήσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες και μήνες, φέρνοντας τελικά μια λύση», δήλωσε ο Μπέσεντ στην εκπομπή Fox Business Network, μετά τη συνάντηση του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ με τον Κινέζο ηγέτη Σι Τζινπίνγκ.
Το υπουργείο Εμπορίου της Κίνας, σε ανακοίνωσή του, ανέφερε ότι η χώρα θα χειριστεί τα ζητήματα που αφορούν το TikTok σε συνεργασία με τις Ηνωμένες Πολιτείες.
- 1 ώρα πριν Καρδιακή ανακοπή: Οι 4 κινήσεις που μπορούν να σώσουν μια ζωή
- 3 ώρες πριν Πού πηγαίνει το φως όταν σβήνουμε τον διακόπτη; Η φυσική δίνει την απάντηση
- 3/10/2026 00:20 Συντάξεις: Η αίτηση στον e-ΕΦΚΑ που «κρατά ζωντανά» τα αναδρομικά της ΕΑΣ









