Κηδεία Α. Φλαμπουράρη: Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο «αντίο» – Ποιοι έδωσαν το «παρόν»
Στο Πάρκο Ελευθερίας, στον χώρο του πρώην ΕΑΤ-ΕΣΑ, συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες λένε το τελευταίο αντίο στον Αλέκο Φλαμπουράρη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στι 18 Νοεμβρίου, σε ηλικία 87 ετών.
Στην πολιτική κηδεία έχουν δώσει το «παρών» νυν και πρώην στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο Αλέξης Τσίπρας, ο Σωκράτης Φάμελλος, ο Νίκος Παππά, η Ρένα Δούρου, η Ράνια Σβίγκου, η Τασία Χριστοδουλοπούλου, η Όλγα Γεροβασίλη, η Κατερίνα Νοτοπούλου. Στο ύστατο χαίρε παρευρίσκεται και το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Λαλιώτης.








- 1 ώρα πριν Το «σύνδρομο» του φθινοπώρου που επηρεάζει 1 στους 10 – Πώς θα καταλάβετε ότι σας έχει «χτυπήσει»
- 2 ώρες πριν Επίδομα 400 ευρώ: Ποιοι συνταξιούχοι μένουν εκτός – Τι αλλάζει σε Δημόσιο και κατώτατο μισθό
- 2 ώρες πριν Καιρός σήμερα (13/9): Βροχές και καταιγίδες σε μεγάλο μέρος της χώρας – Πού θα φτάσει τους 34°C
Ακολουθήστε το workenter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για εργασία, προσλήψεις, ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και επιδόματα
Ακολούθησε το workenter.gr στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!








