Κέρκυρα: Σύλληψη οδηγού φορτηγού που αρνήθηκε αλκοτέστ
Στη σύλληψη 45χρονου οδηγού φορτηγού προχώρησαν αστυνομικοί την Πέμπτη (8/1) στην Κέρκυρα, καθώς αρνήθηκε να υποβληθεί σε έλεγχο αλκοτέστ.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., ο άνδρας συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχων και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) του Τμήμα Τροχαίας Κέρκυρας, όταν, παρά τις επανειλημμένες υποδείξεις, αρνήθηκε να υποβληθεί σε αλκοολομέτρηση κατά τη διάρκεια τροχονομικού ελέγχου.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ οδηγήθηκε στον Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.
Όπως επισημαίνεται από την Αστυνομία, οι έλεγχοι των Υπηρεσιών Τροχαίας θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση, με στόχο την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας και την προστασία της ανθρώπινης ζωής.
- Μόλις τώρα Άρειος Πάγος: Απέρριψε την προσφυγή Κοβέσι για τη θητεία των Ελλήνων ευρωεισαγγελέων
- 12 λεπτά πριν Συναγερμός στη Γαλλία: Εντοπίστηκε το πρώτο κρούσμα Έμπολα
- 13 λεπτά πριν Αποσπάσεις εκπαιδευτικών: 115 μετακινούνται στα Γενικά Αρχεία του Κράτους
















