Κατερίνα Καινούργιου: «Είμαι από τους ανθρώπους που πάντα θέλουν να έχουν 5 δραχμές στην άκρη»
Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για την οικονομική ασφάλεια που επιθυμεί να προσφέρει στα μελλοντικά της παιδιά, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της «Super Katerina» το πρωί της Τετάρτης 29 Οκτωβρίου.
Αφορμή για την τοποθέτησή της ήταν η αναφορά της Ίνας Ταράντου στην δύσκολη οικονομική περίοδο που πέρασε και πώς κατάφερε να την αντιμετωπίσει με τα παιδιά της. Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε: «Πάντα σκέφτομαι ότι τα παιδιά μου θέλω να έχουν οικονομική ασφάλεια και να τους παρέχω τα πάντα».
Η παρουσιάστρια πρόσθεσε: «Θέλω να μην στερηθούν τα βασικά και να μπορώ να προσφέρω το καλύτερο για εκείνα. Είμαι από τους ανθρώπους που πάντα θέλουν να έχουν 5 δραχμές στην άκρη για να παραμείνουν αξιοπρεπείς απέναντι στα παιδιά τους».
- 1 λεπτό πριν ΔΥΠΑ – Ψηφιακές & πράσινες δεξιότητες: Γιατί το ποσό αυξάνεται από 750 σε 1.000 ευρώ
- 9 λεπτά πριν Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέοι δύο κατηγορούμενοι για τη φονική επίθεση στη Νέστορα – Νέα προθεσμία για τον τρίτο
- 16 λεπτά πριν Πανελλαδικές 2027: Βγήκε νέα εξεταστέα ύλη των ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ

